Υπηρεσίες

Το παγκόσμιο brand Shell ήρθε και στην Κύπρο

Σήμερα στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή τη λειτουργία των πρώτων πρατηρίων με το εμπορικό σήμα Shell στην Κύπρο.

Λευκωσία, 24 Νοεμβρίου 2017
Η Coral Energy Products Cyprus Ltd, θυγατρική της Coral A.E. ξεκινάει τη λειτουργία πρατηρίων με το εμπορικό σήμα Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2017 μετά την εξαγορά της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E. η οποία κατέχει τα δικαιώματα χρήσης του σήματος Shell για την Ελλάδα και τη Σερβία.
Η μητρική εταιρεία Coral A.E. (πρώην Shell Hellas A.E.) λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Με περίπου 750 πρατήρια που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 22% και κατατάσσεται πρώτη στην Ελληνική αγορά.
H Coral Energy Products Cyprus Ltd εισέρχεται δυναμικά στην Κυπριακή αγορά έχοντας διασφαλίσει τη χρήση του εμπορικού σήματος Shell μέσα από μακροχρόνια συμφωνία. Η συμφωνία περιλαμβάνει υποστήριξη και μεταφορά τεχνογνωσίας σχετικά με τα καύσιμα, τις νέες τεχνολογίες, τις υπηρεσίες και το marketing. Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα και ανάπτυξη στα καύσιμα που πραγματοποιείται σε διεθνές επίπεδο, μέσα στα εργαστήρια της Shell, θα μεταφέρεται και στο πρατήριο προς όφελος του Κύπριου καταναλωτή.
Ο Martin Lustenberger, General Manager Licensed Markets, Shell Retail δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που ξεκινάμε τη λειτουργία πρατηρίων Shell στην Κύπρο. Αυτή η μακροχρόνια συνεργασία με την Coral θα φέρει στους ανθρώπους της Κύπρου τα υψηλής ποιότητας καύσιμα Shell, το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και μία ευρεία γκάμα προϊόντων που είναι σχεδιασμένα για τον σύγχρονο οδηγό. Ελπίζω οι πελάτες μας να απολαύσουν την εμπειρία της επίσκεψης σε ένα πρατήριο Shell».
Ήδη η εταιρεία λειτουργεί 6 πρατήρια με το σήμα Shell στις περιοχές της Λεμεσού (2 στο κέντρο της πόλης και Σαΐτάς) και Λευκωσίας (Στρόβολος, Τσέρι και Περιστερώνας) και μέσα στους επόμενους μήνες θα συνεχίσει ενεργά την αλλαγή σημάτων και στα υπόλοιπα πρατήρια με τα οποία συνεργάζεται.
Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E. δήλωσε, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε στον Κύπριο καταναλωτή τα κορυφαία καύσιμα της Shell και την παγκόσμια τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. Η συνεχής καινοτομία σε συνδυασμό με την υποστήριξη ενός εύρωστου Ομίλου, αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό για την ανάπτυξή μας. Στόχος της εταιρείας είναι να μεγαλώσει με στοχευμένες επενδύσεις και ανάπτυξη σε όλο το νησί με νέα πρατήρια σε κεντρικά σημεία μέσα από τα οποία θα μπορεί να εξυπηρετεί σωστά και γρήγορα τους πελάτες».
Ήδη από την πρώτη περίοδο ανάπτυξης των πρατηρίων διατίθενται τα κορυφαία διαφοροποιημένα καύσιμα της οικογένειας V-Power, η βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων και το πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel καθώς και η κάρτα διαχείρισης στόλου Coral Pass. Πολύ σύντομα θα λανσαριστούν στην αγορά και άλλες μοναδικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Ο Κώστας Τσιγάρας Διευθυντής Coral Κύπρου δήλωσε: «Τα πρατήριά μας σχεδιάζονται με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον οδηγό με διαρκή καινοτομία, σεβασμό προς τους καταναλωτές και κοινωνική υπευθυνότητα».