Υπηρεσίες

Καλοκαιρινή Προσφορά στα πρατήρια Shell: Ταξίδεψε παντού με τη δική σου Ducati!

Τα μέλη του allSmart μπορούν να αποκτήσουν μια αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati στην προνομιακή τιμή των 15€.

Λευκωσία, 22 Ιουνίου 2023 – Η Coral Energy Products Cyprus Ltd – Shell Licensee ανακοινώνει τη νέα καλοκαιρινή προσφορά των πρατηρίων Shell, με σκοπό να βελτιώσει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των πελατών της. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και την περίοδο των διακοπών να έχει ξεκινήσει, τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα προωθητική ενέργεια V-Power Fuels, η οποία είναι διαθέσιμη από τις 22 Ιουνίου στα πρατήρια της εταιρείας σε όλη την Κύπρο.


Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, οι κάτοχοι της κάρτας allSmart μπορούν να κάνουν δική τους με κάθε αγορά 20 λίτρων καυσίμων V-Power ή V-Power Diesel και με επιπλέον μόλις 15€ μία αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati, ιδανική για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.


Η ταξιδιωτική τσάντα Ducati δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και πρακτική, κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στο νερό. Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, εσωτερική θήκη και επένδυση αφρού, προσφέρει μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, διατηρώντας τα αντικείμενα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.


Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη έως εξάντλησης των αποθεμάτων σε επιλεγμένα πρατήρια Shell. Ανεφοδιάζοντας με τα υψηλής ποιότητας καύσιμα V-Power της Shell, οι πελάτες όχι μόνο βελτιστοποιούν την απόδοση του οχήματός τους, αλλά έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν μια αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati σε πολύ προσιτή τιμή!

 

 

Σχετικά με την Coral Cyprus (www.coralenergy.com.cy)

H Coral Energy Products Cyprus Limited είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία έλαβε την επωνυμία αυτή μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E τον Ιανουάριο του 2017. H εταιρεία με την προηγούμενή της μορφή λειτουργεί στη χώρα από το 2002. Σήμερα λειτουργεί 38 πρατήρια με το σήμα Shell, παρέχοντας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, όπως τα καινοτόμα καύσιμα κίνησης V-Power και τα λιπαντικά Helix. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες, όπως το σύστημα πιστότητας «allSmart» και το σύστημα διαχείρισης εταιρικών στόλων «Coral Pass». Οι δραστηριότητές της Εταιρείας επεκτάθηκαν στα ναυτιλιακά και βιομηχανικά καύσιμα, λιπαντικά και χημικά, συνδυάζοντας τα προϊόντα τεχνολογίας Shell με την εμπειρία του Ομίλου Motor Oil.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Coral Cyprus επικοινωνήστε με Giraffes in the Kitchen
Αντιγόνη Αντωνοπούλου
τηλ: +357-96397579

 

Σχετικά με την Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E. αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών. Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν τη χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων, ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Coral A.E. επικοινωνήστε με Communication Effect
Μάγδα Πανουργια
e-mail: [email protected]
τηλ: +306948620890