Υπηρεσίες

Καύσιμα Shell

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια κι έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.

Γιατί καύσιμα Shell;

Οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν.

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.

Γιατί καύσιμα Shell;

Αν αθροίσουμε τα χιλιόμετρα των δοκιμών στο δρόμο που πραγματοποίησε η Shell τα τελευταία χρόνια, αντιστοιχούν σε χιλιάδες φορές την περίμετρο της Γης! Από το διυλιστήριο στο δρόμο, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα είναι άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η σφραγίδα έγκρισης της Shell.

 

Επομένως, την επόμενη φορά που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε σε πρατήριο με σήματα Shell!

Shell V–Power

Shell V–Power

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη των καυσίμων, δημιούργησε με την υποστήριξη της 65ετούς τεχνικής συνεργασίας της με τη Ferrari, τη βενζίνη Shell V-Power με αυξημένο αριθμό οκτανίων.

Η Shell V-Power είναι μία μοναδική διαφοροποιημένη βενζίνη σχεδιασμένη να προσφέρει καλύτερη απόδοση και προστασία μέσω προηγμένης τεχνολογίας. 

Η Shell V-Power δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των καυσίμων, αρχικά στην πίστα αγώνων και τελικά στο δρόμο. 
Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη


να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε


και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Shell V–Power

Η Shell V-Power περιέχει:

  • Αυξημένο αριθμό οκτανίων 

Η σύνθεση της Shell V-Power με περισσότερα οκτάνια (minimum 98 Ron) σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και προστασία του κινητήρα. Τα επιπλέον οκτάνια που εμπλουτίζονται με την τεχνολογία ειδικών  προσθέτων βοηθούν αισθητά την καύση στον κινητήρα, προσφέροντας  στον οδηγό ξεκούραστη οδήγηση λόγω της ομαλότερης λειτουργίας του κινητήρα από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

  • Τεχνολογία Μείωσης Τριβών (Friction Modification Technology)

Η τεχνολογία μείωσης τριβών χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά καύσιμα Shell που κινούν τα μονοθέσια της Ferrari στην Formula 1. Η ειδική αυτή τεχνολογία που ενσωματώνεται στη Shell V-Power είναι σχεδιασμένη να μειώνει τις τριβές στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς.

Η Shell V-Power περιέχει:
  • Μοναδικά καθαριστικά πρόσθετα

Η Shell V-Power είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει τη συγκέντρωση ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση στις βαλβίδες του κινητήρα και στο σύστημα ψεκασμού. Επίσης, η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να απομακρύνει τα υπάρχοντα ιζήματα και να βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα. 

Με τη Shell V-Power, κάθε σταγόνα καυσίμου υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα σας.

Καλύτερη απόδοση. Μεγαλύτερη προστασία

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel, η εξέλιξη στο Diesel

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για εξέλιξη, και για ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, δημιούργησε το Shell V-Power Diesel  το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και να προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση σε εσάς!

Συγκεκριμένα, τo Shell V-Power Diesel διαθέτει νέα και πιο ισχυρή καθαριστική τεχνολογία, η οποία του χαρίζει 30% περισσότερη καθαριστική δύναμη. Με την πάροδο του χρόνου, συνήθως δημιουργούνται επικαθίσεις στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα. Αυτή η συσσώρευση ιζημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ισχύος και απόδοσης. Το Shell V-PowerDiesel είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δρα άμεσα στον κινητήρα αποκαθιστώντας και διατηρώντας τη δύναμή του με αποτέλεσμα να προσφέρει στον κινητήρα σας τη μέγιστη ισχύ και απόδοση.

Επιπλέον, διαθέτει την ειδική τεχνολογία GTL. To συνθετικό GTL (Gas to Liquids) είναι ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Shell. Συντίθεται από φυσικό αέριο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καθαρότητα προσφέροντας καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης. Επιπλέον, το Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

 

Λιπαντικά Shell

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε τα υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά Shell Helix και Shell Rimula, τόσο για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα με βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Shell Helix για ΙΧ οχήματα

Η σειρά λιπαντικών Shell Helix είναι κατάλληλη για βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες. Εμπεριέχει τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία Shell PurePlus σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενεργού καθαρισμού. Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό, η σειρά λιπαντικών Shell Helix Ultra ξεκλειδώνει τα επίπεδα απόδοσης και καθαρότητας τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τα βασικά λάδια χαμηλότερης ποιότητας.
Σε απαιτητικές βιομηχανικές δοκιμές κινητήρων, τα λιπαντικά Shell Helix Ultra χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό πέτυχαν 65% μεγαλύτερη καθαρότητα των εμβόλων, δηλαδή αποτελέσματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις των κατασκευαστών.

 

Μέγιστη Καθαρότητα / Προστασία από φθορά και διάβρωση / Αύξηση χρόνου ζωής του κινητήρα / Οικονομία καυσίμου / Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγών

Λιπαντικά Shell

Shell Rimula για επαγγελματίες οδηγούς

Η σειρά λιπαντικών Shell Rimula περιέχει τις νέες τεχνολογίες Dynamic Protection & Dynamic Protection Plus, και είναι σχεδιασμένη για πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Η νέα τεχνολογία Dynamic Protection Plus παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από τη φθορά σε εφαρμογές εντός & εκτός δρόμου και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ αποδεδειγμένα επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Καταπολεμά τη συσσώρευση οξέων και επικαθίσεων, ώστε ο κινητήρας να προστατεύεται & παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα για επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού.

 

Επιλέξτε τα λιπαντικά Shell Rimula για Οικονομία στη συντήρηση / Χαμηλές εκπομπές / Ελαχιστοποίηση των φθορών και των επικαθίσεων

}