Υπηρεσίες

Εταιρικό προφίλ και Τομείς Δραστηριοτήτων

H Coral Energy Products Cyprus Limited είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο.

Το όραμα της Coral Cyprus

Το όραμα της Coral Cyprus

Το όραμα της Coral Cyprus είναι να αποτελεί την καλύτερη εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών στην Κύπρο και να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη, με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον. Η στρατηγική της είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, αλλά και αυτή των συνεργατών της, χαρακτηρίζεται από την απαρέγκλιτη τήρηση των Γενικών Επιχειρησιακών Αρχών και του κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας,  που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην εφαρμογή της αρχής της αειφόρου ανάπτυξης, στην ανάπτυξη ενός πλαισίου για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και στην ανάπτυξη και υλοποίηση ενός διαρκούς προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα αφουγκράζεται τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Η Coral πάντα πρωτοπόρος και ηγέτης στον


κλάδο των πετρελαιοειδών,είναι δίπλα στον σύγχρονο καταναλωτή


για να καλύψει αποτελεσματικά όλες του τις ανάγκες

Το όραμα της Coral Cyprus

Βασικές δραστηριότητες

Η μητρική της εταιρεία, Coral Α.Ε., αποτελεί συνέχεια της Shell Hellas, εταιρείας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Έχοντας περίπου 750 πρατήρια που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 22% και κατατάσσεται πρώτη στην Ελληνική αγορά.

 

Βασικές δραστηριότητες

Στην Κύπρο μέσω των 36 πρατηρίων που λειτουργούν με το σήμα Shell, η εταιρεία δραστηριοποιείται στη διανομή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως βενζίνη, πετρέλαιο και λιπαντικά.

 

Πρατήρια

Η Coral Cyprus διατηρεί κάτω από το σήμα Shell 39 πρατήρια στην Κύπρο, παρέχοντας υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.

Στα πρατήρια Shell, ο πελάτης μπορεί να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό του με τα κορυφαίας τεχνολογίας καύσιμα της Shell (βενζίνη ή πετρέλαιο), να ελέγξει τα ελαστικά του, να πλύνει το αυτοκίνητο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να παραγγείλει και πετρέλαιο θέρμανσης για το σπίτι του.

Επιπλέον, στα καταστήματα "ευκολίας" που βρίσκονται στο χώρο του πρατηρίου, ο καταναλωτής μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, σνακ, ζεστά και κρύα φαγητά, αναψυκτικά, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και βιβλία και είδη οικιακής χρήσης.

Προτεραιότητα αποτελεί επίσης και η αυστηρή τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος αναφορικά με τη λειτουργία των πρατηρίων Shell. Ενδεικτική είναι η εφαρμογή μιας κοινοτικής οδηγίας, σχετική με την υποδομή του πρατηρίου για την ανάκτηση των ατμών της βενζίνης, ένα μέτρο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προστασία του περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα

Βιομηχανικά Καύσιμα

Η Coral A.E., εξυπηρετεί πανελλαδικά ή και εκτός της Ελληνικής επικράτειας, ένα μεγάλο εύρος πελατών χονδρικής, προμηθεύοντας με τεχνολογικά προηγμένα καύσιμα τον ευρύτερο εμπορικό τομέα από τον κλάδο βιομηχανίας, γενικού εμπορίου, κατασκευών και μεταφορών μέχρι εμπόρους υγρών καυσίμων.

Η εταιρεία συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή της Shell με ένα από τα πλέον σύγχρονα και σύνθετα σε παγκόσμιο μέγεθος διυλιστήριο, αυτό της Μότορ Όιλ, μπορεί και προσφέρει από καύσιμα απλής ορυκτής τεχνολογίας έως καύσιμα με ειδικά πρόσθετα και ειδική σύνθεση που προσφέρουν λειτουργική υπεροχή, μακροζωία και οικονομία όπου χρησιμοποιούνται.

Χημικά

Η δραστηριότητα του Τομέα Χημικών συνίσταται στην αποθήκευση και διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που απευθύνονται σε χημικές βιομηχανίες. Η Coral Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος / διανομέας της Shell Chemicals στην Ελλάδα. Τα προϊόντα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών και μεταφέρονται με ειδικά χημικά δεξαμενόπλοια από τα διυλιστήρια της Shell Chemicals στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Coral A.E., απ’ όπου διανέμονται στους πελάτες στην Ελλάδα και τις άλλες Βαλκανικές χώρες.

Υγραέριο

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίου, περισσότερο γνωστό ως υγραέριο, αποτελεί ιδανική λύση για το σύγχρονο σπίτι, τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις προσφέροντας ενεργειακές λύσεις σε προσιτές τιμές. Με πάνω από 3.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, με 3 εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα και πάνω από 100 εργαζομένους, η Coral Gas προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Μάθετε περισσότερα
}