Υπηρεσίες

Η Coral Cyprus – Shell Licensee πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια φορά μια διαδραστική εκδήλωση!

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, η Coral Cyprus – Shell Licensee πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια φορά μια διαδραστική εκδήλωση, στο ανανεωμένο πρατήριο καυσίμων της Shell στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, στην οδό Προμαχών Ελευθερίας (έναντι Columbia Beach). 

Μέσω live link από το Κανάλι 6, οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Χάρης Παναγιώτου και Χάρις Πισσουρίου προσέφεραν με την ενέργειά τους μια αξέχαστη εμπειρία μουσικής και κεφιού στους παρευρισκόμενους!

Οι επισκέπτες διασκέδασαν με ανεβαστικές μουσικές επιλογές με φόντο την παραλία και την εντυπωσιακή Ferrari που βρισκόταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια, και απόλαυσαν ένα πλούσιο μπουφέ από εκλεκτά εδέσματα, καφέ και αναψυκτικά, λαμβάνοντας μέρος ταυτόχρονα σε εκπληκτικούς διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα, ανεφοδίασαν τα οχήματα τους σε προνομιακές τιμές και κέρδισαν διπλούς πόντους επιβράβευσης Smart!

Επιπλέον, το Κανάλι 6 σε συνεργασία με την Coral Cyprus – Shell Licensee επικοινώνησε τους διαγωνισμούς και τις μοναδικές εκπλήξεις που ετοίμασε η εταιρεία στους ακροατές και τους παρευρισκόμενους, όπως δωρεάν καύσιμα V-Power σε 5 τυχερούς που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό που έτρεχε καθ' όλη την εβδομάδα, συλλεκτικά αντικείμενα Shell, δωρεάν υπηρεσίες καθώς και πολλά άλλα.

Όσοι επισκέφθηκαν το πρατήριο την ημέρα της εκδήλωσης, ενημερώθηκαν και για τα υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά Shell Helix Ultra που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους κινητήρων, και εξασφαλίζουν μέγιστη καθαρότητα και προστασία από φθορά και διάβρωση!

Επιπλέον επωφελήθηκαν με έκπτωση 20% στα λιπαντικά και έλεγξαν την κατάσταση όλων των υγρών του οχήματός τους!

Ακόμα, οι επισκέπτες διεύρυναν τις γνώσεις τους για τα Shell V-Power καύσιμα, τις συνεργασίες και τις επιτυχίες που φέρει η Shell όπως με την Scuderia Ferrari τη Ducati και άλλες.


Επίσης, οι 50 πρώτοι ακροατές που έφτασαν στο πρατήριο κέρδισαν καύσιμα V-Power αξίας 50 Ευρώ ή/και συλλεκτικά σακ βουαγιάζ μάρκας Ducati!