Υπηρεσίες

«Αξία στη Ζωή» - Η Coral Cyprus (Shell Licensee) και το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μ. Μαυρίκιος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους!

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) και το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μ. Μαυρίκιος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μηδενικά οδικά ατυχήματα και ασφαλείς διαδρομές.


Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας, Γιώργος Μ. Μαυρίκιος πραγματοποίησε απογευματινή εκδήλωση με σκοπό την προώθηση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των οδικών συγκρούσεων και ατυχημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Royal Hall στη Λευκωσία, υπό την υψηλή προστασία της πρώτης κυρίας, Φιλίππας Καρσερά και την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη, με την παρουσία του Υπαρχηγού της Αστυνομίας προσελκύοντας πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Coral Cyprus, μέλος του ελληνικού Ομίλου MOTOR OIL, και δικαιούχος των σημάτων Shell, που δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και 7 χρόνια στην τοπική αγορά.

Υπό το γενικό πρόσταγμα «Αξία στη Ζωή», η Coral Cyprus και το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μ. Μαυρίκιος ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνέργεια που έχει έναν και μοναδικό στόχο… Τον Στόχο Μηδέν (Goal Zero) ή αλλιώς τον μηδενικό αριθμό συγκρούσεων και τροχαίων ατυχημάτων!

Με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα, η σύμπραξη αυτή αποκτά ύψιστη σημασία, αποσκοπώντας στην καθιέρωση οδικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

Για την Coral Cyprus και τα πρατήρια Shell, η ασφάλεια των οδηγών και των πεζών, καθώς και η ορθή συμπεριφορά στους δρόμους, αποτελούν το Α και το Ω.

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) μέσα από την δραστηριοποίηση της στα πρατήρια Shell σε 39 σημεία σε όλες τις επαρχίες, δεν προσφέρει μόνο τα ποιοτικά καύσιμα προηγμένης τεχνολογίας V-Power και την κορυφαία εξυπηρέτηση στους καταναλωτές, αλλά διατηρεί τον στόχο των μηδέν ατυχημάτων, (Goal Zero), γεγονός που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την ασφάλεια και την ευημερία των ανθρώπων.


Η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία της Coral Cyprus με το Ίδρυμα Γιώργος Μαυρίκιος ξεκίνησε το 2021 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, τοποθετώντας το κεφάλαιο οδική ασφάλεια στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών και συλλογικών προσπαθειών του ομίλου.


Η φετινή εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα και μια υπενθύμιση της συνεχούς προσπάθειας της Coral Cyprus και του Ιδρύματος Γιώργος Μαυρίκιος να μειώσουν ενεργά τους κινδύνους και να συμβάλουν στο να γίνει η κυπριακή κοινωνία πιο ασφαλής, πάντα με γνώμονα την «Αξία στη Ζωή»


Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η live εμφάνιση από την ταλαντούχα τραγουδίστρια, Έλενα Παπαπαναγιώτου.