Υπηρεσίες

Με το allCount όλα τα λίτρα μετράνε στα πρατήρια SHELL!

Γεμίζοντας με τα premium καύσιμα Shell V-Power, οι καταναλωτές κερδίζουν επιπλέον 1.000 πόντους στην allSmart κάρτα τους

Λευκωσία, 19 Δεκεμβρίου  2022 – Η Coral Energy Products Cyprus Ltd– Shell Licensee ξεκίνησε μία νέα προσφορά για τους καταναλωτές, ανταμείβοντας ακόμη περισσότερο όσους επιλέγουν τα καύσιμα Shell V-Power μέσω της νέας δυνατότητας επιβράβευσης του Loyalty προγράμματος allSmart, του allCount. Από τη 1η  Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές που επιλέγουν τα καύσιμα Shell V-Power κάνοντας χρήση της εφαρμογής allSmart app της ή κάρτας allSmart, συμμετέχουν στο allCount και κάθε φορά που πετυχαίνουν έναν στόχο λίτρων, κερδίζουν επιπλέον 1.000 πόντους στην κάρτα τους.

Πιο συγκεκριμένα, το allCount μετράει τα λίτρα που βάζεις με χρήση της κάρτας allSmart, για να κερδίζεις 1.000 επιπλέον πόντους, κάθε φορά που πετυχαίνεις έναν από τους παρακάτω στόχους:

  • 100 λίτρα καυσίμου Shell V-Power
  • 150 λίτρα καυσίμου Shell V-Power Diesel

Mε αυτή την προσφορά των καυσίμων Shell V-Power, τα μέλη του allSmart μπορούν, μέσω του allCount, να αυξήσουν τους διαθέσιμους πόντους τους και να έρθουν πιο γρήγορα κοντά στα δώρα που επιθυμούν από τον κατάλογο δώρων του allSmart στα πρατήρια Shell.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου 2023, σε όλα τα πρατήρια Shell στην Κύπρο που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart.

Kατεβάστε τώρα το allSmart app για να ανακαλύψτε το allCount και δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόντους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες επώνυμα προϊόντα!

 

Δείτε τους όρους της προσφοράς εδώ: https://www.allsmart.gr/allsmart/allcount/oroi-prosforas-allcount/

 

Πληροφορίες για τους συντάκτες

 

Σχετικά με την Coral Energy Products Cyprus Ltd (www.coralenergy.com.cy)

H Coral Energy Products Cyprus Limited (στο εξής “Coral Cyprus”) είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία έλαβε την επωνυμία αυτή μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E τον Ιανουάριο του 2017. H εταιρεία με την προηγούμενή της μορφή λειτουργεί στη χώρα από το 2002.

 

Σχετικά με την Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E.  αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. 

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν τη χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων, ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας. 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Μικαέλα Βεζένκοβα, Marketing Executive, Coral Energy Products Cyprus Ltd, τηλέφωνο +35722410036, [email protected]

Αμαλία Κυπαρίσση, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, 210-8094248, [email protected]  

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ